Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"R.H. Yager"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 37:1416-1419
Summary and Conclusions Except for fat movement, homogenized and unhomogenized milk showed similar freezing characteristics during freezing at −20° C. In both milks, there was a gradual but constant increase in the percentage of protein, total sol
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 35:195-198
Publikováno v:
Journal of Milk and Food Technology. 15:74-75
To determine the effectiveness of freezing as a preservative of chocolate drink, three commercial samples processed as follows were used: Sample 1.—Skimmilk through plate heater at 165–175°F and into vat, standardized to 1% butterfat and cocoa (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.