Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"R.G.A. Politiek"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Remko M. Boom, R.G.A. Politiek, Marieke E. Bruins, Maryia Mishyna, Maarten A.I. Schutyser, L.J.H. Sweers, Julia K. Keppler, Catriona M.M. Lakemond, Vincenzo Fogliano
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 313 (2022)
Journal of Food Engineering, 313
Journal of Food Engineering, 313
Due to the global need for sustainably produced protein, optimal usage of animal by-product proteins and novel protein sources like insects are being explored. Dry fractionation, an emerging technology, offers significantly lower energy consumptions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::df279bdf521d2fe242f903874d8d436a
https://research.wur.nl/en/publications/dry-fractionation-for-protein-enrichment-of-animal-by-products-an
https://research.wur.nl/en/publications/dry-fractionation-for-protein-enrichment-of-animal-by-products-an
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 334 (2022)
Journal of Food Engineering, 334
Journal of Food Engineering, 334
Milling is a critical step to prepare plant-based food ingredients by dry fractionation. It should provide a dispersible flour of finely milled particles composed of different cellular substructures. Especially, for raw materials with higher oil cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69fb38901e283343e8762c73f7736b4b
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-oil-content-on-pin-milling-of-soybean
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-oil-content-on-pin-milling-of-soybean
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International, 131
Food Research International 131 (2020)
Food Research International 131 (2020)
Particle morphology development during spray drying is critical to powder properties. The aim of this study was to investigate whether the dextrose equivalence (DE) of maltodextrins can be used as an indicator for the final particle morphology. Malto
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.