Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"R.G. Black"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 31:81-86
A collection of 61 diverse field peas representing four major categories of white, blue, dun and mottled grain types was grown at Horsham, Victoria, Australia. Grain samples, collected for analysis over two seasons, were analysed for their proximate
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:848-852
Moisture absorption in seven chickpea cultivars and three field pea cultivars was investigated at 5, 15, 25 and/or 42°C using the Peleg model (M (t) = Mo + t/[K1+ K2t]). The Peleg constant K1 varied with temperature. At a given temperature, the lowe
Autor:
G. S. Haralampu, J.A. Hetrick, J.J. Burke, D. L. Andrews, H.E. Foelker, J.A. LaDronka, A.C. Westrom, S. S. Kershaw, D.E. Hellickson, R.G. Black, W.C. Lauth
Publikováno v:
7 IEEE/PES Transmission and Distribution Conference and Exposition, 1979..
Since the 1969 presentation on protection of cable-connected distribution equipment, 15 kV and below, the working group has studied systems of 25 kV and 34.5 kV voltage class. Considerable information on field experience has been gathered. Analytical
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pain. 41:S289
Publikováno v:
Journal of dental research. 53(5)