Zobrazeno 1 - 10
of 272
pro vyhledávání: '"R.F. Schwan"'
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 76, Iss 1, Pp 114-130 (2024)
ABSTRACT The objective was to investigate the effect of wild lactic acid bacteria (LAB) strains on the fungal and chemical composition of whole-plant corn silage. Three treatments were evaluated: CON-without inoculation, LB-inoculated with Lentilacto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0a5735ddf494018a0d6a71786db2b2f
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 67, Iss 3, Pp 918-926 (2015)
Lactic Acid Bacteria (LAB) are indigenous microorganisms occurring in pork sausages. The utilization of selected autochthonous LAB may improve the safety of meat products. This study aims to enumerate and identify LAB in pork sausage and to character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e58e5f77170f40f0a6cc9bc7ee26180d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.