Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"R.E. Rangdale"'
Autor:
R.J. Lee, R.E. Rangdale
Bivalves are recognised as high-risk products as they are exposed to several sources of pathogens in the harvesting area. Contamination and multiplication of bacterial pathogens may also occur after harvest. Regulatory controls have concentrated on t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f254a65e7cfd2412e446ee3488de3a89
https://doi.org/10.1533/9780857090508.4.527
https://doi.org/10.1533/9780857090508.4.527
Autor:
S. Brul, P.M. Fratamico, T. McMeekin, I.S.T. Fisher, P. Gerner-Smidt, C. Stein, A. Ellis, T. Jones, T. Hald, S.M. Pires, J.C. Buzby, W.A. Gebreyes, K.L.F. Cooper, F. Pagotto, A. Reid, E.K. Hyytia-Trees, E.M. Ribot, M. Wagner, P. Rossmanith, J. van der Vossen, B. Keijser, F. Schuren, A. Nocker, R. Montijn, R.A. Stabler, E.S. Nalerio, P.C. Strong, B.W. Wren, J.P. Bowman, T.M. Wassenaar, A.C.M. van Zuijlen, J. Hoorfar, K. Jordan, G.C. Barker, P. Whyte, S. Fanning, S. O’Brien, K. Solomon, L. O’Grady, B.T. Lunestad, A. Levsen, J.T. Rosnes, K.L. Hiett, J.S. Van Kessel, M. Santin-Duran, J.S. Karns, Y. Schukken, R.J. Lee, R.E. Rangdale, R.E. Mandrell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f599b0335c03e17cb3391d64ed6ce40e
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-496-8.50026-0
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-496-8.50026-0
Publikováno v:
Improving Seafood Products for the Consumer
Improving Seafood Products for the Consumer ISBN: 9781420074345
Improving Seafood Products for the Consumer ISBN: 9781420074345
A number of bacterial illnesses may arise from the consumption of seafood that has either been contaminated at source or which becomes contaminated during the processing and retail chain. Such illnesses may arise from infection with the bacteria them
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2aff68de75b5f44e7ca6fb0b2ae8e7f4
https://archimer.ifremer.fr/doc/00066/17730/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00066/17730/
Autor:
Torger Børresen, K. Brunsø, K.B. Hansen, J. Scholderer, P. Honkanen, S.O. Olsen, W. Verbeke, E. Martinsdóttir, K. Sveinsdóttir, D. Green-Petersen, G. Hyldig, R. Schelvis, Z. Pieniak, K. Toften, D. Calvo Dopico, A. Tudoran, A. Kole, Gertjan Schaafsma, E. Lund, E. Kampman, Inga Thorsdottir, Alfons Ramel, Ingeborg A. Brouwer, Bill Doré, A. Bosch, R.M. Pintó, D. Lees, C.-H. von Bonsdorff, L. Croci, D. De Medici, F.S. Le Guyader, M. Pommepuy, J.C. Le Saux, S. Kershaw, J.A. Lowther, O.C. Morgan, J.L. Romalde, M.L. Vilariño, D. Furones, A. Roque, F. Guilfoyle, B. Doré, R.J. Lee, R.E. Rangdale, D. Hervio-Heath, S. Lozach, P. Dalgaard, J. Emborg, A. Kjølby, N.D. Sorensen, N.Z. Ballin, J.B. Luten, M. Careche, F. Saura-Calixto, M.E. Díaz-Rubio, A.J. Borderías, I. Sánchez-Alonso, I. Sánchez-González, E. Schram, O.E. Scholten, M.A.J. Toonen, P. Carmona, T.R. Gormley, J. Oehlenschläger, S. Mierke-Klemeyer, E. Elvevoll, M. Leonor Nunes, N. Bandarra, I. Stoknes, E.H. Larsen, G. Thorkelsson, S. Sigurgisladottir, R. Jóhannsson, M. Geirsdottir, F. Guérard, A. Chabeaud, P. Bourseau, L. Vandanjon, P. Jaouen, M. Chaplain-Derouiniot, M. Fouchereau-Peron, O. Martinez-Alvarez, Y. Le Gal, R. Ravallec-Plé, L. Picot, J.P. Berge, C. Delannoy, G. Jakobsen, I. Johansson, I. Batista, C. Pires, F. Leroi, J.J. Joffraud, T. Skjerdal, G. Lorentzen, I. Bjørkevoll, R.L. Olsen, M.F. Pilet, H. Prévost, X. Dousset, S. Matamoros, F. Amarita, J.C. Arboleya, Z. Cruz, E. Izurieta, A. Lasagabaster, I. Martínez de Marañón, I. Miranda, M. Nuin, I. Olabarrieta, H.L. Lauzon, C. Jacobsen, I. Undeland, I. Storrø, T. Rustad, N. Hedges, I. Medina, Børge Damsgård, Ian A. Johnston, Erling P. Larsen, J. Storøy, Gunnar Senneset, Eskil Forås, Petter Olsen, Kine Mari Karlsen, Marco Frederiksen, B. Pérez-Villarreal, F. Amárita, C. Bald, M.A. Pardo, I. Sagardia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::62e829d19a98860f25acc7d5b50473f6
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-019-9.50029-0
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-019-9.50029-0
Publikováno v:
The Veterinary record. 144(10)
Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fry and fingerlings with clinical signs of rainbow trout fry syndrome, and rainbow trout (0.5 to 3.5 g) with experimentally induced infections with Flavobacterium psychrophilum, were examined histopathologically an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.