Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"R.E. Orozco-Mena"'
Autor:
M.I. Piñón-Muñiz, V.H. Ramos-Sánchez, N. Gutiérrez-Méndez, S.B. Pérez-Vega, J.C. Sacramento-Rivero, C.I. Vargas-Consuelos, F.M. Martinez, O.A. Graeve, R.E. Orozco-Mena, A. Quintero-Ramos, M.A. Sánchez-Madrigal, I. Salmerón
Publikováno v:
Renewable Energy. 212:632-643
Autor:
R.A. Márquez-Montes, R.E. Orozco-Mena, D. Lardizábal-Gutiérrez, D. Chávez-Flores, A. López-Ortíz, V.H. Ramos-Sánchez
Publikováno v:
Electrochemistry Communications, Vol 104, Iss , Pp - (2019)
Electrochemical oxidation of sulfite ions offers an efficient and profitable approach to the conversion of sulfur dioxide, a harmful air pollutant, into valuable by-products via flue gas desulfurization. Here, the electrochemical oxidation of sulfite
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c062415e26f481facce1be435571e7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kshirod Kumar Dash, Sourav Chakraborty
In food processing, thermal operations are the most common and conventional methods for obtaining and treating different products. This book covers basics and advances in thermal processing of food. These include drying processes, evaporation, blanch