Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"R.E. López-Hernández"'
Autor:
Lidia Dorantes-Alvarez, M. Cornejo-Mazón, I. Monroy-Rodríguez, R.E. López-Hernández, Humberto Hernández-Sánchez, Gustavo F. Gutiérrez-López, Liliana Alamilla-Beltrán
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ingeniería Química. 20:787-805
Protein microparticles are of interest in the development of low-fat foods as stabilizing agents and, for their production, it is important to consider the influence of the processing conditions on stability and size of particles. In the present stud
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.