Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"R.D. Boyd"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 32, Iss 2, Pp 100337- (2023)
SUMMARY: The soybean supply chain incentivizes upstream participants (farmers) to maximize crop yield (volume), while downstream participants (nutritionists) make decisions based on crop quality characteristics such as amino acid concentration and en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2436adf10104ce3b8d9a087955e7dc5
Autor:
R.D. Boyd, C.E. Zier-Rush, A.J. Moeser, M. Culbertson, K.R. Stewart, D.S. Rosero, J.F. Patience
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 12, Pp 2951-2966 (2019)
This article involved a broad search of applied sciences for milestone technologies we deem to be the most significant innovations applied by the North American pork industry, during the past 10 to 12 years. Several innovations shifted the trajectory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97866e501e804958a3d1b57b5531740a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Booher, M.E. Einstein, Allan P Schinckel, S. Tabor, T. Dreadin, M.R. Lawlor, S. Jungst, Bruce A. Craig, J. O. Matthews, A. Sosnicki, R.D. Boyd, B. Fields, C. Fralick, E. Wilson
Publikováno v:
The Professional Animal Scientist. 29:83-88
Barrows (n = 2,178) and gilts (n = 2,274) were fed either high-energy or low-energy diets from 27 kg of BW to target BW of 118, 127, 131.5, and 140.6 kg over 12 monthly replicates. Carcass primal cut and subprimal cut weights as well as optical probe
Effect of natural betaine on estimates of semen quality in mature AI boars during summer heat stress
Publikováno v:
Animal reproduction science. 170
This study evaluated the effect of supplemental dietary betaine at three concentrations (0.0%, 0.63% and 1.26%) on semen characteristics, quality and quality after storage on boars. The trial was conducted between 22 July and 1 October 2014 in a boar