Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"R.C. Vroon"'
Autor:
A. Schultze-Jena, Anja E.M. Janssen, R.C. Vroon, A. van der Padt, P.J.Th. Bussmann, M.A. Boon
Publikováno v:
Journal of Separation Science
Journal of Separation Science 43 (2020) 7
Journal of Separation Science, 43(7), 1256-1264
Journal of Separation Science 43 (2020) 7
Journal of Separation Science, 43(7), 1256-1264
Process streams of agro‐food industries are often large and viscous. In order to fractionate such a stream the viscosity can be reduced by either a high temperature or dilution, the former is not an option in case of temperature sensitive component
Autor:
P.J.Th. Bussmann, M.A. Boon, R.C. Vroon, A. Schultze-Jena, A. van der Padt, Anja E.M. Janssen
Publikováno v:
Separation and Purification Technology, 237
Separation and Purification Technology 237 (2020)
Separation and Purification Technology 237 (2020)
The strength of chromatography lies in the ability of fine-tuning recovery for specific target components or fractions of interest. A downside of industrial chromatography is the need to dilute streams, as it is often applied today. This article chal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6c59aef3986879744a0e0dcba07f2fee
https://research.wur.nl/en/publications/high-viscosity-preparative-chromatography-for-food-applications
https://research.wur.nl/en/publications/high-viscosity-preparative-chromatography-for-food-applications
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.