Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"R.C. Ranveer"'
Publikováno v:
Food Research. 6:298-305
The present research aimed to study the storage stability of microencapsulated anthocyanin. The anthocyanin was extracted from kokum processing industry waste and microencapsulated by spray drying. The effect of different process variables like core
Publikováno v:
Recent Frontiers of Phytochemicals ISBN: 9780443191435
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::295cfaa71f709562546c281eb37baf4f
https://doi.org/10.1016/b978-0-443-19143-5.00028-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-443-19143-5.00028-1
Autor:
Rasaq Abolore, Makoto Anraku, Amit Arora, R. Baeza-Jiménez, Nagamani Balagurusamy, Shivali Banerjee, Prashant Bhagwat, Komal Bhise, Márquez-Cardozo Carlos Julio, Mary Carmen Martínez, Gaurav Chetal, Deki Choden, Kamlesh Chour, Anunava Das, Sukanya Das, Wangzin Dendup, Khomdram Bijoya Devi, Sashi Prava Devi, Neena K. Dhiman, Yepes-Betancur Diana, Cadena-Chamorro Edith, Juan Carlos Contreras Esquivel, R.M. Gade, Suresh Kumar Gadi, Ming Gao, Roeb García-Arrazola, Nalan Gokoglu, Prakash Halami, Qazi Parvaiz Hassan, Amit K. Jaiswal, Swarna Jaiswal, Dhruva Kumar Jha, Yan Jia, Yong Jin, Shrikalaa Kannan, Khushdil Khan, Meena Koche, Amrit Kumar, Franco Emanuel Lacava, Londoño-Hernandez Liliana, Hongzhi Ma, L.X. López-Martínez, Rahul Malakar, null Manju, Pedro Martínez Rodríguez, Navodita Maurice, María Rocío Meini, Natasha Melnichuk, Julio Montañez, Lourdes Morales-Oyervides, O. Márquez-Molina, Nargis Nazir, Roberto Olayo González, Roberto Olayo-Valles, Santhosh Pillai, Jintu Rabha, Vijaya Raghavan, Piyush Kant Rai, Shalini Rai, R.C. Ranveer, N.B. Rathod, E. Rojo-Gutiérrez, Diana Romanini, Niranjan Roy, H.K. Saenz-Hidalgo, Alka Sagar, Rashmi Saini, B.K. Sakhale, Aafreen Sakina, Nilam Sarma, Aditya Sharma, Sonia Sharma, Vishakha Sharma, Keiko Shirai, Sridevi Annapurna Singh, Jazel Doménica Sosa-Martínez, Phalisteen Sultan, Flor Tania Escárcega Olivares, A.R. Tapre, Bahiru Tsegaye, Salony Raghunath Vaishnav, Madan L. Verma, Miguel Ángel Villegas-Mendez, Humberto Vázquez, Qunhui Wang, Ashish Warghane, Chuanfu Wu, Saurabh Singh Yadav, Jian Yang, Ziqiang Yu, Cadavid-Mora Yuliana
Publikováno v:
Value-Addition in Agri-food Industry Waste Through Enzyme Technology ISBN: 9780323899284
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d699aa9aeac95016b234bd77b4c0f4e9
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-89928-4.00099-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-89928-4.00099-7
Publikováno v:
Value-Addition in Agri-food Industry Waste Through Enzyme Technology ISBN: 9780323899284
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::cb92863566cee82e6d7d7234f513f038
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-89928-4.00006-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-89928-4.00006-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.