Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"R.A. Distel"'
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 6, Pp 1045-1052 (2015)
Past positive experiences can increase herbivores’ motivation to eat low-quality foods. However, this is not always translated into a higher preference for low-quality foods in choice tests among foods of higher nutritional quality. Foraging behavi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19c67e40be454e4fa3d450d2e6e17be6
Induction of low-nutritious food intake by subsequent nutrient supplementation in sheep (Ovis aries)
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 8, Pp 1307-1315 (2012)
Acceptance of and preference for a particular food depends not only on its intrinsic (e.g. nutritional) properties but also on expected or recent food experiences. An instance of this type of phenomenon has been called induction effect, which consist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e483929e5cbd4370ab18bd7907867c72
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 6, Pp 938-942 (2011)
A ruminant's early experience with low-quality food (LQF) is expected to increase its acceptance and preference in adulthood. Contrarily, we found that experienced sheep (ES) exposed to mature oat hay early in life ate less of this LQF than inexperie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a616ab15a246406e9b9a425f013935b0
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 5, Pp 784-791 (2010)
Domestic ruminant selectivity induces floristic changes in pasturelands, risking sustainability and limiting the subsequent availability of susceptible plant species. Development of preferences for species of lower nutritional quality may help to ove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94576c13ec04450498c968de8c6cad51
Publikováno v:
Applied Ecology and Environmental Research. 20:905-917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Arid Environments. 27:71-78
The two-layer hypothesis argues that in shrublands shrubs take up most of the water from the lower layers of the soil whereas grasses take up most of the water from the upper layers of the soil. We tested two predictions from this hypothesis in a shr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.