Zobrazeno 1 - 10
of 347
pro vyhledávání: '"R.A. Bailey"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.P. Uto, R.A. Bailey
Semi-Latin rectangles are generalizations of Latin squares and semi-Latin squares. Although they are called rectangles, the number of rows and the number of columns are not necessarily distinct. There are k treatments in each cell (row-column interse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4de70905223b2e92edb95158ea77a940
https://hdl.handle.net/10023/25625
https://hdl.handle.net/10023/25625
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 93:541-547
Aims: To determine the prevalence and number of Salmonella and Campylobacter in sausages and to evaluate their destruction during cooking. Methods and Results: One hundred and sixty-two packs of uncooked economy or catering sausages, comprising 53 pa
Autor:
R.A. Bailey, Linda R. Ward, JA Frost, Dra Wareing, Frieda Jørgensen, S. S. Williams, F. J. Bolton, Tom J. Humphrey, Peter A. Henderson
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 76:151-164
Salmonella and Campylobacter continue to be major foodborne pathogens and raw poultry is considered to be an important source of these bacteria. In this study, the prevalence and numbers of Salmonella and Campylobacter spp. in relation to isolation/s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.