Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"R. glutinis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shaobo Bo, Xiaoxia Ni, Jintang Guo, Zhengyang Liu, Xiaoya Wang, Yue Sheng, Genlin Zhang, Jinfeng Yang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Rhodotorula glutinis, as a member of the family Sporidiobolaceae, is of great value in the field of biotechnology. However, the evolutionary relationship of R. glutinis X-20 with Rhodosporidiobolus, Sporobolomyces, and Rhodotorula are not well unders
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fa5fe51de484df5b824da24d2881d37
Publikováno v:
Bioengineered
Bioengineered, Vol 10, Iss 1, Pp 335-344 (2019)
Bioengineered, Vol 10, Iss 1, Pp 335-344 (2019)
Selenium-enriched yeast can transform toxic inorganic selenium into absorbable organic selenium, which is of great significance for human health and pharmaceutical industry. A yeast Rhodotorula glutinis X-20 we obtained before has good selenium-enric
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TORRES BELLO, EDWIN FABIAN
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] La tecnología de Altas Presiones Hidrostáticas (APH) es la tecnología no térmica de conservación de alimentos más desarrollada comercialmente, caracterizada por conseguir niveles de inactivación de microorganismos y enzimas, semejantes a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c65bd4de3d48b98d61a5eb78ba52e4b5
https://hdl.handle.net/10251/27961
https://hdl.handle.net/10251/27961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.