Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"R. Zumbrink"'
Publikováno v:
Meat Science. 112:140-141
Publikováno v:
Journal of food protection. 73(3)
Ready-to-eat (RTE) meat products have been identified as a significant source of listeriosis in humans in the United States. Meat processors in the United States are required to use one of three alternatives to control L. monocytogenes in RTE meats:
Publikováno v:
Meat Science. 101:130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology: Fundamentals & Frontiers (9781555816261); 2013, p765-801, 37p
Autor:
Terjung, Nino, Loeffler, Myriam, Gibis, Monika, Salminen, Hanna, Hinrichs, Jörg, Weiss, Jochen
Publikováno v:
Food Biophysics; Mar2014, Vol. 9 Issue 1, p88-98, 11p
This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.
Autor:
Peter J. Taormina
Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or externally through contract laboratories and universities, micr