Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"R. Wardhani"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Medicine and Health. 3
Penyakit skabies adalah penyakit kulit menular yang disebabkan oleh parasit Sarcoptes scabiei. Prevalensi penyakit skabies di Indonesia 4,60-12,95% dan menduduki urutan ke tiga dari 12 penyakit kulit tersering. Saat ini pengembangan obat antiskabies
Publikováno v:
Promoting Creative Tourism: Current Issues in Tourism Research ISBN: 9781003095484
To attract more foreign tourists, the Indonesian government offered a free visa for citizens of some countries, including China. As a result, there has been a surge in the number of Chinese tourists visiting Indonesia. This study aims to explore the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bc3eedc97bc3df1a2cbb3f4cb4eff2a8
https://doi.org/10.1201/9781003095484-26
https://doi.org/10.1201/9781003095484-26
Autor:
D W Indriani, T R Wardhani
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 963:012048
Nutrient immobilization technology in plants has been developed to increase the ability of the soil to grow plants. Immobilization is a technique to trap compounds in tablets so that they can be used to retain nutrients in the soil, especially in pad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 807:032021
The research about fermentation of coffee Coffea arabica using a consortium of probiotic bacteria which is a collection from the microbiology laboratory of the Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Hasanuddin University has been carried out on
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 807:032020
The research about the fermentation of coffee Coffea arabica using a consortium of probiotic bacteria has been carried out. This study aims to determine the flavor of arabica coffee C. arabica and its chemical composition after the fermentation proce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.