Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"R. Venkateswarlu"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100190- (2023)
Pearl millet grain is storable for months without development of rancidity, while milled flour has very short shelf life of 5 to 7 days due to high fat content and lipolytic action of enzymes. Apart from enzymatic degradation of lipids and c-glycosyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b25fbbd28d544dda87695e7c1af28c4a
Autor:
P. Lakshmi Soujanya, J. C. Sekhar, Chikkappa G. Karjagi, C. V. Ratnavathi, R. Venkateswarlu, K. R. Yathish, S. B. Suby, N. Sunil, Sujay Rakshit
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Host Plant Resistance (HPR) is the most important component for sustainable management of insect pests. The purpose of the present work was to understand the role of various morphological and biochemical factors as defense mechanism and their interac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fad63a7b5c1444ebab06311ae7bc9488
Autor:
J, Satish, R, Venkateswarlu
Publikováno v:
In Chinese Journal of Physics October 2016 54(5):830-838
Publikováno v:
Plant Physiology Reports.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sorghum in the 21st Century: Food – Fodder – Feed – Fuel for a Rapidly Changing World ISBN: 9789811582486
Forage sorghum is a warm season green fodder source with very high dry matter accumulation rate, adapted to water limited production environments. Forage sorghum cultivars derived from introgression with Sudangrass are endowed with faster growth, exc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0edc462870464182e138a068d73b5d93
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8249-3_17
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8249-3_17
Publikováno v:
Sorghum in the 21st Century: Food – Fodder – Feed – Fuel for a Rapidly Changing World ISBN: 9789811582486
Bioavailability is the fraction of a nutrient in the food that is absorbed upon digestion and available for utilization in normal physiological functions. Bioavailability of nutrients especially that of micronutrients from plant based foods is a comp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6d2f4606781653d7951a7e007d291de3
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8249-3_32
https://doi.org/10.1007/978-981-15-8249-3_32
Publikováno v:
Mutation Research/Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis. 821:20-27
Monolayer and suspension cultures of tumor (BMG-1, CCRF-CEM), normal (AG1522, HADF, lymphocytes) and ATM-mutant (GM4405) human cells were exposed to X-rays at doses used in radiotherapy (high dose and high dose-rate) or radiological imaging (low dose