Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"R. Vassileva"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Veterinary Medicine. 19:57-62
During the summer seasons of two consequent years (2013–2014), 80 faecal samples from dogs in stray shelters of two Bulgarian districts (Sofia, n=40 and Pleven, n=40) were examined for infection with gastrointestinal parasites. The flotation-centri
Publikováno v:
Drug research. 66(12)
Anti-enteroviral chemotherapeutics for clinical use are not registered so far, mainly due to the rapid development of drug-resistance. One of the possible approaches to overcome this problem is the use of combined chemotherapy. However, its applicati
Autor:
D. Li, Kenneth A Eaton, Antonio Carrassi, Dimitra Lekkas, Doina Onisei, Argiris Pissiotis, Madeleine Rohlin, P. Wesselink, Patricia Reynolds, K. Hardwick, I. Tonni, Tracey Winning, Nairn H F Wilson, J. G. Kim, Jacques Vanobbergen, R. Ivancakova, Barbara Lesley Chadwick, David C. Johnsen, R. Vassileva, Jorma I. Virtanen, R. L. Jallaludin, Ian Needleman
Publikováno v:
Winning, T, Needleman, I, Rohlin, M, Carrassi, A, Chadwick, B, Eaton, K, Hardwick, K, Ivancakova, R, Jallaludin, R L, Johnsen, D, Kim, J G, Lekkas, D, Li, D, Onisei, D, Pissiotis, A, Reynolds, P, Tonni, I, Vanobbergen, J, Vassileva, R, Virtanen, J, Wesselink, P R & Wilson, N 2008, ' Evidence-based care and the curriculum ', European journal of dental education, vol. 12, no. s1, pp. 48-63 . https://doi.org/10.1111/j.1600-0579.2007.00480.x
European Journal of Dental Education, 12(s1), 48-63. Wiley-Blackwell
European journal of dental education, 12(s1), 48-63. Wiley-Blackwell
European Journal of Dental Education, 12(s1), 48-63. Wiley-Blackwell
European journal of dental education, 12(s1), 48-63. Wiley-Blackwell
An evidence-based (EB) approach has been a significant driver in reforming healthcare over the past two decades. This change has extended across a broad range of health professions, including oral healthcare. A key element in achieving an EB approach
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 10:69-72
The current technological process for bread making is characterised with diminished duration of dough fermentation. That is why it is necessary that suitable bioproducts should be created in order for the quality of the end products to be improved. A
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.