Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"R. Turicová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 3, Pp 105-112 (2002)
The results are presented of the estimation of sensory quality (shape, odour, colour, taste, consistency, crust, crumb etc.), mould and yeast counts, aw value, and pH in 8 bakery croissant-type products with nougat cream filling during storage under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9681ce8d58642639d43d0333d63dde5
Publikováno v:
Die Nahrung. 46(3)
The work presents some results from the evaluation of microbiological (total bacterial count, coliform bacteria, moulds and yeasts) and sensory (shape, odour, colour, taste, consistency, crust, soft inside, etc.) quality and of the aw value and pH du
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.