Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"R. Todesco"'
Publikováno v:
Perspectivas em Gestão & Conhecimento, Vol 6, Iss 1, Pp 87-102 (2016)
A maioria da informação necessária em um processo de Inteligência Competitiva (IC) pode ser obtida de fontes abertas. Contudo, a falta de semântica dessas fontes restringe a tarefa de recuperação de informação, fazendo da captura de conhecim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1341655d8c1445f795411c6af14ab608
Publikováno v:
Bulletin des Sociétés Chimiques Belges. 89:521-524
The structure of the photocyclomers of the title compound has been elucidated by 1H nmr-and I. R. -spectroscopy. Only endo cyclomers are observed, as in 1,3-di(α-naphthyl)propane. The absence of exo cyclomers is interpreted in terms of steric intera
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Temperature (T), pH and NaCl concentration are the parameters that control the rate of propionic acid bacteria (PAB) growth. The indirect conductimetric technique was employed and a medium containing yeast extract, Na acetate, L (+)-cysteine chloride
Publikováno v:
Le Lait 75 (1995): 415–426. doi:10.1016/0023-7302(96)80124-2
info:cnr-pdr/source/autori:Carcano, M.; Todesco, R.; Lodi, R.; Brasca, M./titolo:Propionibacteria in Italian hard cheeses/doi:10.1016%2F0023-7302(96)80124-2/rivista:Le Lait/anno:1995/pagina_da:415/pagina_a:426/intervallo_pagine:415–426/volume:75
info:cnr-pdr/source/autori:Carcano, M.; Todesco, R.; Lodi, R.; Brasca, M./titolo:Propionibacteria in Italian hard cheeses/doi:10.1016%2F0023-7302(96)80124-2/rivista:Le Lait/anno:1995/pagina_da:415/pagina_a:426/intervallo_pagine:415–426/volume:75
Economic losses for Parmigiano Reggiano and Grana Padano, for which production is about 200 000 tons per year, can result from "late blowing" caused by propionic acid bacteria (PAB). PAB contents of 306 milk samples for Grana cheese were analyzed. Th
Publikováno v:
DEXA Workshops
We present our EU-sponsored research in the domain of individual knowledge management and collaborative learning: the MailTack system. MailTack is a stand-alone software tool that we use to understand and support our behaviour in complex e-mail discu
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Organic Chemistry. 48:4963-4968
Etude de la formation d'excimere intramoleculaire dans une serie de propanediols-1,3 substitues par des phenyls. Discussion
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 103:7304-7312