Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"R. Sutanto"'
Publikováno v:
Dinamika Teknik Mesin. 13:23
Cellular lightweight concrete as sandwich composite core has the advantage of its density, with the presence of foam which makes it lighter. However, the presence of foam reduces its strength. Reinforcement with bamboo pins was carried out to increas
Autor:
Ikhwanuliman Putera, M. Gema Ramadhan, Shafira Anindya, Natalia R Sutanto, Arief Kurniawan, F. Nikodemus Hosea, Eka D Safitri
Publikováno v:
Acta Medica Indonesiana, Vol 47, Iss 1 (2015)
Aim: to know the relationship between salted fish consumption and nasopharyngeal carcinoma (NPC). Methods: we searched for the articles from PubMed® and ScienceDirect® based on our clinical question. After filtered with our in- and exclusion criter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8d22da9972f495dba55b188a6a8fe93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JURNAL KARYA PENGABDIAN. 1:108-113
Tanaman bambu di Kecamatan Gunungsari jumlahnya melimpah dan sebagian besar bambu tersebut telah dijadikan bahan baku kerajinan yang mempunyai nilai ekonomis tinggi. Walaupun seluruh produksi masih menggunakan cara tradisional namun pangsa pasar suda
Publikováno v:
JURNAL KARYA PENGABDIAN. 1:121-125
Dodol buah merupakan jajanan khas Lombok. Proses pembuatan dodol memerlukan tenaga fisik yang cukup berat dan menimbulkan kelelahan terutama pada saat pengadukan adonan. Hal ini dilakukan supaya dodol tersebut matang dengan sempurna. Untuk mengatasi
Publikováno v:
Proceedings of the 17 th International Symposium on Management (INSYMA 2020).
This study Indonesia is a country with a Muslim-majority population. Halal labels on products and services, especially on food, become essential things to consider in food consumption. Food products that do not have a halal label will certainly cause
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Heat and Mass Transfer. 10