Zobrazeno 1 - 10
of 657
pro vyhledávání: '"R. Soliva-Fortuny"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarah H.E. Verkempinck, Jessica M. Guevara-Zambrano, Marcos R. Infantes-Garcia, M. C. Naranjo, R. Soliva-Fortuny, P. Elez-Martínez, T. Grauwet
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Autor:
S.H.E. Verkempinck, J.M. Guevara-Zambrano, M.R. Infantes-Garcia, M.C. Naranjo, R. Soliva-Fortuny, P. Elez-Martínez, T. Grauwet
Publikováno v:
Food Bioscience. 46:101595
We studied the effect of evolving from static in vitro digestion conditions towards the gradual addition of essential digestive compounds for lipid digestion. Two oil-in-water emulsions were considered: a low (5% w/w) and high (20% w/w) triolein-base
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed Ait-Oubahou, J.F. Ayala-Zavala, Guillermo Berumen-Varela, Jeffrey K. Brecht, Patrick E. Brecht, Christopher W. Callahan, Armando Carrillo-López, Adem Dogan, J. Abraham Domínguez-Avila, E. Dorta, Atef Mohamed Elansari, Mustafa Erkan, Livio Fadanelli, Donald L. Fenton, Jorge M. Fonseca, Alfonso Gardea-Béjar, G.A. González-Aguilar, B. Jamilah, Robert W. Jones, Lisa Kitinoja, M.G. Lobo, G.M. López-Gámez, Pierluigi Mattè, Irma O. Maya-Meraz, Lisa G. Neven, Z.A. Nur Hanani, Verónica-Alhelí Ochoa-Jiménez, José de Jesús Ornelas-Paz, Juan Ornelas-Paz, Anuradha Prakash, Claudio Rios-Velasco, Maria J. Rodríguez-Roque, Jorge E. Saenz, Miguel A. Salas-Marina, Adriana Sañudo, Wasim Siddiqui, R. Soliva-Fortuny, Julio-César Tafolla-Arellano, Martín-Ernesto Tiznado-Hernández, G.R. Velderrain-Rodríguez, Elhadi M. Yahia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::390f25c439ea1333443158823f7a84ce
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-813276-0.09992-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-813276-0.09992-2
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 11:234-242
Los pulsos de luz intensa (PLI) constituyen una tecnologia de procesado emergente que consiste en la aplicacion de destellos luminicos de corta duracion y amplio espectro para la descontaminacion superficial de los alimentos. Para explicar su modo de
Autor:
S. Achi, C.C. Adley, M. Alessandro, I.R. Amado, R. Avila-Sosa, J.F. Ayala-Zavala, A. Barbiroli, J. Barros-Velázquez, R.A. Batista, R. Becerril, S. Benito, K. Boehme, K. Böhme, A. Broumand, S. Caamaño Antelo, F. Calderón, P. Calo-Mata, C.A. Campos, B. Cañas, G.L. Carballo, B. Castiglioni, J.L. Castro-Mayorga, R. Catalá, A. Cepeda, J.P. Cerisuelo, C. Consolandi, A. Conte, C.H. Corassin, C. Costa, P. Cremonesi, M.R. Cruz-Valenzuela, C.N. Cutter, A.G. da Cruz, M. D'Agostino, P. Dantigny, A. de Jong, T. de Miguel-Bouzas, C.A.F. de Oliveira, M.A. Del Nobile, L. Diéguez, I. Domínguez, M.Z. Elsabee, Z. Emam-Djomeh, B. Espiña, P.J.P. Espitia, M.F. Fabra, P. Fajardo, S. Farris, M. Fathy, L. Feijoo-Siota, M.T. Fernandez-Argüelles, I.C. Fernández-No, E. Fortunati, C.M. Franco, C.F. Fronczek, L. Fu, P. Fuciños, C. Fuciños, M.J. Galotto, V. García Ibarra, M.C. Garrigós, R. Gavara, L.N. Gerschenson, M.F. Gliemmo, G.A. Gonzalez-Aguilar, A. Guarda, S. Gupta, M.M. Gutierrez-Pacheco, P.M. Halami, C. Hauser, P. Hernández-Muñoz, I.S. Ibarra, G. Ioppolo, R.J. Jagus, L. Jaiswal, A. Jiménez, J. Jung, A. Karami-Moghaddam, D.P. Karumathil, J.M. Lagarón, A. Lamas, D.S. Lee, C. López de Dicastillo, A. López-Malo, A. Lucera, S. Manso, O. Martín-Belloso, A. Martínez-Abad, G. Mauriello, M. Míguez, J.M. Miranda, A.C. Mondragón, A. Morata, M.R. Moreira, R.E. Morsi, J. Mosqueda-Melgar, H. Moyaert, P. Muranyi, V. Muriel-Galet, A.R. Navarro-Cruz, C. Nerin, N. Nguyen Van Long, D. Nobile, C.E. Ochoa-Velasco, M.J. Ocio, J.M. Oliveira, C.P. Ollé Resa, L.A. Ortega-Ramirez, C.G. Otoni, F. Palomero, E. Palou, O.I. Parisi, L.M. Pastrana, T. Petrović, N. Picci, A. Ponce, M. Prado, N. Punbusayakul, M. Quintela-Baluja, J.L.R. Rama, M. Ramos, S. Rawdkuen, R. Raybaudi-Massilia, R.L. Reis, D. Restuccia, J.-W. Rhim, P. Roca-Saavedra, J.A. Rodriguez, A. Rodríguez-Bernaldo de Quirós, M. Rollini, S.I. Roura, M.L. Rúa, M.P. Ryan, G. Saija, R. Salomone, G. Sánchez, A. Sánchez-Pérez, L.I. Schelegueda, R. Sendón, S. Sethi, M. Severgnini, S. Shankar, F. Silva, B.A. Silva-Espinoza, S. Simjee, V. Siracusa, N.F.F. Soares, R. Soliva-Fortuny, U.G. Spizzirri, J. Suárez-Lepe, P. Suppakul, P. Tavolaro, J. Thielmann, A. Torres, V. Trinetta, A. Upadhyay, H.R. Valentino, K. Venkitanarayanan, S. Vial, T.G. Villa, Y. Wang, Z.-T. Yao, A. Yemenicioğlu, Jeong-Yeol Yoon, Y. Zhao
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::66b36dda0b34eae6bb65918af238f273
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800723-5.09990-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800723-5.09990-3
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Sep2024, Vol. 26 Issue 3, p226-238. 13p.