Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"R. Schwenke"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mielke F, Gerd-Rüdiger Burmester, Martin Feuchtenberger, R. Schwenke, Diel R, Stefan Kleinert, H-P Tony, Detert J, Klaus Krueger, Karin Rockwitz, Christian Kneitz
Publikováno v:
Annals of the Rheumatic Diseases. 71:1791-1795
ObjectivesTo characterise optimal screening strategies for latent tuberculosis infection (LTBI) prior to the initiation of anti-tumour necrosis factor therapy.MethodsPatients in 62 German rheumatology centres were evaluated for LTBI. Each patient was
Autor:
James R. Schwenke
Publikováno v:
Biometrical Journal. 32:441-447
It is shown that for the one-way analysis of covariance model with one covariate, when the hypothesis of a common slope parameter has been rejected, the Johnson-Neyman procedure results in a confidence interval equivalent to that obtained using Fiell
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:1100-1107
Lebanon bologna raw batter was inoculated with Escherichia coli O157:H7 to achieve a level of 7.5 to 7.9 log cfu/g on MacConkey sorbitol agar, 202 agar, and phenol red agar with 1% sorbitol. Batter was stuffed into 115- or 90-mm dia casings and proce
Autor:
Lance E. Wyble, Mark C. Williams, William F. O'Brien, James R. Schwenke, Celia Casanova, Robert M. Nelson
Publikováno v:
Obstetrics & Gynecology. 91:336-341
Objective: To evaluate the possible associations between persistent pulmonary hypertension of the neonate, need for extra-corporeal membranous oxygenation, small for gestational age (SGA), and low ponderal index for gestational age in infants with pe
Autor:
Melvin C. Hunt, C.F. Carmack, Curtis L. Kastner, C.M. Garcia Zepeda, James R. Schwenke, Donald H. Kropf
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. 8:199-212
Reduced (7%)- and regular (25%)-fat ground beef were formulated from domestic A- or E-maturity or imported knuckles. Dried Cream Extract (DCE), Hydrolyzed Vegetable Protein (HPV), Natural Prime Beef Bases #224545 and #224546, or no flavoring (C7) wer
Publikováno v:
Meat Science. 39:143-147
Twelve muscles from eight USDA Select/Choice grade steers were evaluated for beef-flavor intensity, tenderness, and juiciness. The biceps femoris, psoas major, gluteus medius, semimembranosus, and triceps brachii were similar in beef-flavor-intensity
Autor:
Bonnie A. Fijal, Randall K. Phebus, R.K. Prasai, Claudia M. García Zepeda, James R. Schwenke, Curtis L. Kastner, Brenda L. Willard
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 57:956-962
Effectiveness of 0, 1.5 and 3.0% gluconic acid (G) and/or 0 and 1.5% lactic acid (L) solutions in reducing aerobic psychrotrophic bacteria plate counts (PPCs) and lactic acid bacteria counts (LACs) on vacuum-packaged beef was investigated at 0, 14, 2