Zobrazeno 1 - 10
of 1 509
pro vyhledávání: '"R. Sakata"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 2, Iss 4, Pp 35-43 (2018)
This study was carried out to examine the reddening of meat products due to the addition of natural yellow salt (YS) and carbon monoxide (CO). Following YS or NaCl addition at 2% to pork subsequent to nitrite (0~100 ppm) treatment, color development
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78d7c71b66094c2892afdea34aca2511
Autor:
A. Hara, H. Takaichi, Y. Murata, R. Sakata, Y. Hara, J. Iwase, D. Comparini, T. Suzuki, T. Kawano
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 30, Iss 2 (2016)
Recently, thermal properties of the landscaped rooftops and walls have attracted the interest of researchers because of the potential to minimize energy consumption in urban areas and to aid summer-time thermal control. For this reason the creation o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dce5c57b49444bba9a81546bbdb3421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.