Zobrazeno 1 - 10
of 929
pro vyhledávání: '"R. Pilu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Cominelli, M. Galimberti, P. Pongrac, S. Hamed, A. Taverna, M.G. Daminati, M. Landoni, A. Losa, D. Paolo, R. Bollini, R. Pilu, K.A. Cichy, K. Vogel-Mikus, F. Sparvoli
Publikováno v:
LXIII Italian Society of Agricultural Genetics ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING", Napoli, 10/09/2019-13/09/2019
info:cnr-pdr/source/autori:E. Cominelli, M. Galimberti, P. Pongrac, S. Hamed, A. Taverna, M.G. Daminati, M. Landoni, A. Losa, D. Paolo, R. Bollini, R. Pilu, K.A. Cichy, K. Vogel-Mikus, F. Sparvoli/congresso_nome:LXIII Italian Society of Agricultural Genetics ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:Napoli/congresso_data:10%2F09%2F2019-13%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:E. Cominelli, M. Galimberti, P. Pongrac, S. Hamed, A. Taverna, M.G. Daminati, M. Landoni, A. Losa, D. Paolo, R. Bollini, R. Pilu, K.A. Cichy, K. Vogel-Mikus, F. Sparvoli/congresso_nome:LXIII Italian Society of Agricultural Genetics ANNUAL CONGRESS "SCIENCE AND INNOVATION FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE INTENSIFICATION: THE CONTRIBUTION OF PLANT GENETICS AND BREEDING"/congresso_luogo:Napoli/congresso_data:10%2F09%2F2019-13%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Phytic acid (PA), the main form of phosphorus storage present in seeds, is an antinutritional factor for its ability to chelate cations important for human nutrition. Plant breeders have spent many efforts to isolate and develop low phytic acid (lpa)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0f8f444b5d0f7cf9f64c17701b3cdaeb
http://www.cnr.it/prodotto/i/406620
http://www.cnr.it/prodotto/i/406620
Autor:
F. Sparvoli, M. Laureati, R. Pilu, E. Pagliarini, I. Toschi, G. Giuberti, P. Fortunati, M.G. Daminati, E. Cominelli, R. Bollini
Publikováno v:
Industrie alimentari 576 (2017): 3–15.
info:cnr-pdr/source/autori:F. Sparvoli, M. Laureati, R. Pilu, E. Pagliarini, I. Toschi, G. Giuberti, P. Fortunati, M.G. Daminati, E. Cominelli, R. Bollini/titolo:Biscotti ad alto valore nutrizionale con farine di fagiolo/doi:/rivista:Industrie alimentari/anno:2017/pagina_da:3/pagina_a:15/intervallo_pagine:3–15/volume:576
info:cnr-pdr/source/autori:F. Sparvoli, M. Laureati, R. Pilu, E. Pagliarini, I. Toschi, G. Giuberti, P. Fortunati, M.G. Daminati, E. Cominelli, R. Bollini/titolo:Biscotti ad alto valore nutrizionale con farine di fagiolo/doi:/rivista:Industrie alimentari/anno:2017/pagina_da:3/pagina_a:15/intervallo_pagine:3–15/volume:576
The consumption of legumes is associated with health benefits. However, legume seeds often contain compounds whose presence could affect the nutritional value and they need to be cooked before consumption. Common bean flours, derived from genotypes h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::e2b64ac3b155d9944a09fdffc9cd45d1
http://www.cnr.it/prodotto/i/367094
http://www.cnr.it/prodotto/i/367094
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.