Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"R. Norakasha"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 118:856-860
In order to classify unknown gelatin into their species of origin, a simple and rapid method for the qualitative determination was developed using Fourier transform infrared (FTIR) in combination with attenuated total reflectance (ATR) and discrimina
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yerlan, G. Ye., Tyussyupova, B. B., Tazhibayeva, S. M., Musabekov, K. B., Balabushevich, N. G., Kokanbayev, A. K.
Publikováno v:
Eurasian Chemico-Technological Journal; 2022, Vol. 24 Issue 4, p351-361, 11p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1083 Issue 1, p1-5, 5p
Autor:
Ferfera‐Harrar, Hafida1, Dairi, Nassima1
Publikováno v:
Polymer Composites. Sep2013, Vol. 34 Issue 9, p1515-1524. 10p.
Publikováno v:
Indonesian Journal of Pharmacy / Majalah Farmasi Indonesia. Jun2012, Vol. 23 Issue 2, p104-109. 6p.
Publikováno v:
Review of Scientific Instruments; Jan2019, Vol. 90 Issue 1, pN.PAG-N.PAG, 7p, 3 Diagrams, 2 Charts, 6 Graphs
Publikováno v:
Journal of Materials Chemistry B; 8/28/2018, Vol. 6 Issue 32, p5198-5214, 17p
Self-assembled colloidal complexes of polyphenol–gelatin and their stabilizing effects on emulsions.
Publikováno v:
Food & Function; Sep2017, Vol. 8 Issue 9, p3145-3154, 10p
Publikováno v:
RSC Advances; 2016, Vol. 6 Issue 55, p50267-50277, 11p