Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"R. Naghshiband Hassani"'
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 4, Iss 11, Pp 241-252 (2014)
In order to study the effect of CaCl2 treatment on postharvest quality and storage behavior of peach fruit cv. Anjiri Maliki, the fruits were dipped in CaCl2 solution, at concentration of 0 as control and 60mM, in different temperatures (4, 8, 16, 32
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd231d970bfc47de9582da121166e0cd
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 8, Iss 31, Pp 99-109 (2009)
Background: It was found that, climatic conditions and fruit ripeness are important factor for the occurrence and intensity of superficial scald. 1-MCP is an inhibitor of ethylene action in plants and inhibits many ripening related processes along wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d72377944ad4b93a5d6220b7c31dbc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.