Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"R. Morón-Sancho"'
Autor:
I. González-Martín, J. M Hernández-Hierro, I. Revilla, A. Vivar-Quintana, R. Morón-Sancho, J. Salvador-Esteban
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S105-S105 (2009)
Lipolysis is of great importance in the development of the aroma and flavour of cheese and one of the usual ways of measuring it is to assess variations in fatty acids. The relative proportions of fatty acids in milk fat depend on the animal species,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8adb69e19d3d43b39a52dea1fabf51e2
Autor:
José Miguel Hernández-Hierro, Inmaculada González-Martín, R. Morón-Sancho, Isabel Revilla, Ana María Vivar-Quintana, Javier Salvador-Esteban
Publikováno v:
Analytica chimica acta. 604(2)
In the present work we studied the use of near infrared spectroscopy (NIRS) technology employing a remote reflectance fibre-optic probe (with a 5 cm x 5 cm quartz window) for the analysis of the percentage of milk (cow's, ewe's and goat's) used in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.