Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"R. McL. Whitney"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 35:1036-1045
Mellander (12) was the first to obtain an electrophoretic pattern of skimmilk and of casein. Other investigators (4, 5, 6, 7, 8, 14, 21) studied various preparations of casein. Slatter and Van Winkle (15) heated skimmilk to 65, 75 and 85 ° C. for 30
Autor:
R. McL. Whitney, H. D. Graham
Publikováno v:
Analytical Chemistry. 31:1673-1676
Autor:
D. W. Whitman, R. McL. Whitney
Publikováno v:
Analytical Chemistry. 25:1523-1527
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 69:770-772
Autor:
D. W. Whitman, R. McL. Whitney
Publikováno v:
Analytical Chemistry. 26:346-346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.