Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"R. Marinšek Logar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pflugers Archiv : European journal of physiology. 439(Suppl 1)
The most common kappa casein (kappa-CN) variants, kappa-CN A and kappa-CN B, are synthesised differentially in the lactating mammary gland of heterozygous animals (kappa-CN AB). In this study we evaluated several approaches for quantification of alle
Publikováno v:
Folia Microbiologica. 46:45-48
Among 55 Butyrivibrio fibrisolvens strains five ribotypes of B. fibrisolvens were described on the basis of RFLP profiles of 16S rDNA regions obtained with restriction endonuclease HaeIII. In the phylogenetic tree, these ribotypes were located in the
Every day many people suffer from intestinal diseases. These disorders can result from pathogens like bacteria, fungi, parasites and viruses, but the causes of non-infectious intestinal disorders and colorectal cancers remain to be elucidated. Distur
Publikováno v:
Annals of nutritionmetabolism. 47(2)
Aim: To evaluate the influence of wheat bran and oat bran on the oxidative stress induced by a high proportion of fat in the diet. Methods: Forty-eight growing pigs were penned individually and after an adaptation period divided into four groups. All
Publikováno v:
Folia microbiologica. 46(1)
Butyrivibrio sp. Mz 5 with a high xylanolytic activity was isolated. Four major xylanases were detected in the cell-associated fraction using the zymogram technique. The xylanolytic activity was inducible with the oat spelts xylan; two endoxylanases
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Effects of feed composition, addition of the probiotic Acid-Pak 4-Way (AP4W), sex, age at slaughtering (53 or 67 d.)and interactlons between feed and the addltion of AP4W, age and feed, age and AP4W and age and sex on the fermentation pattem in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0396c0ba2a18dd88e7dfb1855fcd9b0f
https://doi.org/10.4995/wrs.1996.294
https://doi.org/10.4995/wrs.1996.294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.