Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"R. Khama"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 11, Iss 9, Pp 1263-1281 (2016)
In this paper, an indirect solar dryer was developed and tested for drying food. This unit operation is an interesting technique for preservation in agricultural applications. The dryer was designed at industrial scale in order to carry out experimen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc5da798dc18473abd8c1b6dc5c5709a
Autor:
R. KHAMA, F. AISSANI, R. ALKAMA, L. BENNAMOUN, L. FRAIKIN, T. SALMON, E. PLOUGONVEN, A. LEONARD
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 11, Iss 3, Pp 443-457 (2016)
A whole single cherry tomato was dried in a forced convective micro-dryer. The experiments were carried out at constant air velocity and humidity and temperatures of 50, 60, 70 °C. In order to study the effect of the skin, two sets of experiments we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cc0dfdcf0684d8f9f779cccc5a4eee1
Autor:
R. Khama, A. Belhamri
Publikováno v:
Revue des Énergies Renouvelables, Vol 12, Iss 4, Pp 597 – 605-597 – 605 (2009)
Cet article est une contribution modeste à l’analyse des phénomènes complexes de transferts couplés de chaleur et de masse se produisant entre un gaz en mouvement et un solide humide. Il s’intéresse au séchage d’un fruit (les figues) dép
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a5d5253e2f448e99ed3e339ed5b68a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.