Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"R. Jedelská"'
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 59, Iss 3, Pp 373-380 (2016)
The aim of the study was to determine the effect of cow breed, season and type of diet on the fatty acid (FA) profile of raw milk. A 2-year study was conducted on bulk milk samples collected from eight herds consisting of Czech Fleckvieh (CF, four he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bfa43f49ab849bc95d4d501d18a0547
Autor:
L. Křížová, O. Hanuš, M. Klimešová, J. Nedělník, J. Kučera, P. Roubal, J. Kopecký, R. Jedelská
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 59, Iss 2, Pp 293-300 (2016)
The aim of the study was to determine the impacts of different levels of mycotoxin load of Czech dairy herds on the larger scale of the milk indicators including milk physical and technological properties. During three subsequent years individual mil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a91bde92540243d2b169004c5b25a5f2
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 53, Iss 4, Pp 152-161 (2008)
The milk urea concentration (MUC) is a respected indicator of the health and nutrition status of dairy cows. It is in relation to their reproduction performance, longevity and technological milk indicators. The accuracy of the interpretation of resul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e94a4b71171548819af1663e6a86a4bc
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 49, Iss 11, Pp 489-499 (2004)
Processing of milk for higher value-added products and milk food chain safety require prevention of higher occurrence of microorganisms that can produce spores. It is important to carry out prevention already during raw milk production by farm hygien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a92cd626af149dca677d274d21bd000
Autor:
L. Rysova, P. Cejnar, O. Hanus, V. Legarova, J. Havlik, H. Nejeschlebova, I. Nemeckova, R. Jedelska, M. Bozik
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 6, Pp 4882-4894 (2022)
ABSTRACT: Detection of adulteration of small ruminant milk is very important for health and commercial reasons. New analytical and cost-effective methods need to be developed to detect new adulteration practices. In this work, we aimed to explore the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/390285c5b97f48668aad789fa1feb46d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.