Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"R. Jeannotte"'
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 51:66-72
The exact mechanism underlying wheat (Triticum aestivum L.) kernel hardness is unknown. Similar to puroindoline proteins, polar lipids are present on the surface of starch granules. The objective of this research was to determine the specific polar l
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 51:73-80
It is unknown whether starch isolated before dough development has the same surface lipid composition as starch isolated after dough development. The abundance of starch surface polar lipids is related to the physical hardness of the endosperm, but t
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 86:637-645
Lipids constitute only a minor proportion of total flour components but the composition and structure of wheat flour polar lipids influence the end-use quality of bread. So it is important to determine which specific lipid class and molecular species
Autor:
R. Jeannotte
This article is a revision of the previous edition article by M.D. Alur, volume 2, pp 1288–1298, © 1999, Elsevier Ltd.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d6ef39872de805c122a7d32a46687b8c
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384730-0.00199-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384730-0.00199-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.