Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"R. Hijbeek"'
Autor:
H. H. E. van Zanten, W. Simon, B. van Selm, J. Wacker, T. I. Maindl, A. Frehner, R. Hijbeek, M. K. van Ittersum, M. Herrero
Publikováno v:
Nature Food 4 (2023)
Nature Food, 4, 320-330
Nature Food, 4, 320-330
Redesigning the European food system on the basis of circularity principles could bring environmental benefits for Europe and the world. Here we deploy a biophysical optimization model to explore the effects of adopting three circularity scenarios in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Outlook on Agriculture, 50(1), 13-25
Outlook on Agriculture
Outlook on Agriculture 50 (2021) 1
Outlook on Agriculture
Outlook on Agriculture 50 (2021) 1
Agriculture is in crisis. Soil health is collapsing. Biodiversity faces the sixth mass extinction. Crop yields are plateauing. Against this crisis narrative swells a clarion call for Regenerative Agriculture. But what is Regenerative Agriculture, and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Veronique De Sy, Marloes P. van Loon, Dawit Solomon, Guus ten Broeke, Hein ten Berge, Martin K. van Ittersum, R. Hijbeek
Publikováno v:
Global Change Biology, 25(11), 3720-3730
Global Change Biology 25 (2019) 11
Global Change Biology 25 (2019) 11
Cropping is responsible for substantial emissions of greenhouse gasses (GHGs) worldwide through the use of fertilizers and through expansion of agricultural land and associated carbon losses. Especially in sub-Saharan Africa (SSA), GHG emissions from
Autor:
Anita Frehner, Ollie van Hal, Chantal Hendriks, R. Hijbeek, Hannah H. E. van Zanten, Elise F. Talsma, Benjamin van Selm, Imke J.M. de Boer, Jan-Peter Lesschen, Mario Herrero, Martin K. van Ittersum
Several dietary guidelines are developed that propose limiting the intake of animal protein to stay within planetary boundaries and improve human health. Simultaneously, circular food systems are receiving significant attention in the European Union
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7b3f7eb8fd6532a7ec0eddf8b1fcd835
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-147410/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-147410/v1