Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"R. Franco-Rosselló"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 1, Pp 100232- (2022)
SUMMARY: Broiler early nutrition has caught the attention of nutritionists due to the positive correlation between early growth rate and market weight. Early nutrition strategies such as low Ca levels or the use of highly digestible ingredients (e.g.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5459d22c779447878538203d0d531a49
Autor:
J. Figueroa, M. Müller, S.A. Guzmán-Pino, R. Franco-Rosselló, D. Solà-Oriol, E. Borda, D.M. Dwyer, J.F. Pérez
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 8, Pp 1740-1744 (2020)
It is known that pigs can acquire flavour preferences by brief social interactions with conspecifics that previously consumed a flavoured solid feed. However, there is no information about whether a flavoured solution could support flavour preference
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dbc36e06927481284fe2ebbc192b0b1
Autor:
Maximiliano Müller, José Francisco Pérez, E. Borda, R. Franco-Rosselló, S. A. Guzmán-Pino, Jaime Figueroa, David Solà-Oriol, Dominic M. Dwyer
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 8, Pp 1740-1744 (2020)
It is known that pigs can acquire flavour preferences by brief social interactions with conspecifics that previously consumed a flavoured solid feed. However, there is no information about whether a flavoured solution could support flavour preference
Autor:
R. Franco-Rosselló, José Francisco Pérez, David Solà-Oriol, Rosa Aligué, Marie-Pierre Létourneau-Montminy, M. Hamdi
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 243:41-51
Two trials were conducted to evaluate the effects of phytase and different levels of calcium (Ca) in an available phosphorus-limited diet (aP) on the performance, bone mineralization, and Ca and P retention of broilers. In Trial 1, 160 one-day-old ma
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 94:103-105
In animal production, the palatability of feeds or solutions has typically been inferred from measurements of preference or acceptance. However, laboratory studies in rats have demonstrated that palatability quantified through the analysis of the mic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.