Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"R. El Jeni"'
Autor:
R. El Jeni, C. Villot, O.Y. Koyun, A. Osorio-Doblado, J.J. Baloyi, J.M. Lourenco, M. Steele, T.R. Callaway
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 4, Pp 1832-1856 (2024)
ABSTRACT: The gastrointestinal microbial consortium in dairy cattle is critical to determining the energetic status of the dairy cow from birth through her final lactation. The ruminant's microbial community can degrade a wide variety of feedstuffs,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c15c65631a1471da0e11e104f8ed82e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El-Jeni R; a Laboratory of Microbiology and Pathology of Aquatic Organisms, Institut national des sciences et technologies de la mer (INSTM), rue 2 mars 1934, 2025 Salammbô, Tunisia.; b Laboratory of Venoms and Therapeutic Molecules, Pasteur Institute of Tunisia, University of Tunis El Manar, 13 place Pasteur, B.P. 74, 1002 Tunis, Tunisia., El Bour M; a Laboratory of Microbiology and Pathology of Aquatic Organisms, Institut national des sciences et technologies de la mer (INSTM), rue 2 mars 1934, 2025 Salammbô, Tunisia., Calo-Mata P; c Laboratory of Food Technology, LHICA, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Santiago de Compostela, Lugo, Spain., Böhme K; c Laboratory of Food Technology, LHICA, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Santiago de Compostela, Lugo, Spain., Fernández-No IC; c Laboratory of Food Technology, LHICA, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Santiago de Compostela, Lugo, Spain., Barros-Velázquez J; c Laboratory of Food Technology, LHICA, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, University of Santiago de Compostela, Lugo, Spain., Bouhaouala-Zahar B; b Laboratory of Venoms and Therapeutic Molecules, Pasteur Institute of Tunisia, University of Tunis El Manar, 13 place Pasteur, B.P. 74, 1002 Tunis, Tunisia.; d Medical School of Tunis, University of Tunis El Manar, 15 rue Djebel Lakhdhar, La Rabta, 1007 Tunis, Tunisia.
Publikováno v:
Canadian journal of microbiology [Can J Microbiol] 2016 Jan; Vol. 62 (1), pp. 60-71. Date of Electronic Publication: 2015 Oct 26.