Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"R. Brankova"'
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 8:13-18
Several methods for testing interaction between different bacteria were compared. A total of 8 strains and 2 starters of lactic acid bacteria from LB Bulgaricum's LAB Collection, were tested for antagonistic activity against 7 species of intestinal a
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 8:19-24
The ratio in bacteria number between different groups of microorganisms plays a certain part in their interaction. Strains of Lactobacilli and starters for yoghurt as well as the test-microorganisms Proteus sp. and Listeria sp., was used in present i
Autor:
B. Gyosheva, R. Brankova
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 6:69-73
Lactic acid fermentation due to metabolism of lactobacilli is a biotechnological method for obtaining milk-based special diet and therapeutic foods. There are several potential health or nutritional benefits possible from some species of lactic acid
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 6:31-34
РЕЗЮМЕИсследовано влияние пищевого продукта, содержащего штамм L.Bulgaricus LBL 4 и лизоцим, на резнстентность экспериментальных животных к не
Autor:
R. Brankova, Ts. Tsvetkov
Publikováno v:
Cryobiology. 20:318-323
Studies were conducted on the viability of Micrococcus varians strain M95 and Lactobacillus plantarum strain L4 upon freezing and freeze-drying using five cryoprotectants (sucrose, lactose, sodium glutamate, peptone, dry nonfat milk) singly or in com
Publikováno v:
Cryobiology. 17:599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.