Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"R. Branciari"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 47-52 (2012)
This paper reports the results obtained during the analyses performed to evaluate the correct implementation of an HACCP plan in the school catering services of Perugia operating with the Istituto Zooprofilattico Sperimentale dell’Umbria e delle Ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b5d454c527460da7d48adcb4c34d5e
Autor:
R. Branciari, D. Miraglia, D. Ranucci, S. Esposto, M. Trabalza Marinucci, M. Servili, P. Avellini, A. Valiani
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 44-48 (2009)
The aim of the present study is to investigate the flavour characteristics of ewe cheeses made with two different techniques (cheeses obtained from raw milk or from thermized milk with adjunct starter cultures) and using milk from animals fed diets w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dc678c8d536406b978c8714a0b72821
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 13-16 (2009)
The study was conducted to evaluate the influence of the rearing system on the muscle fibre characteristics of two meat chicken breeds such as the Ross and the Livorno characterized by extremely fast and extremely slow growth speed respectively. No d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11506ec804534fc39fa15fc0e9b4474b
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 21-24 (2008)
Toxoplasmosis is a common disease of warm-blooded animals including man that can be trasmitted by meat containing tissue cysts. Recent findings lead to the conclusion that human toxoplasmosis has health sequelae also in the general public, in additio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bf07f71266b45d1ba2e8c11b8ecbf79
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 97-98 (2011)
Use of a portable GC/MS for on-site identification of volatile organic compounds (VOCs) in ewe milk is for the first time reported. Different VOCs tipically observed in milk were detected with a good repetitivity of the measurement.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/338e9cc4609643449511df9bf18c2129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.