Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"R. Botondi"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :321-328
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :473-480
Fruit and vegetables are commonly stored in refrigerated rooms and, often, for medium/long periods, in pre-defined gaseous atmospheres (CA: different combinations of N2, O2, CO2). In this study, green and yellow kiwifruits were stored at 0°C with no
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :371-376
Some special wines are usually obtained from dried grapes by using traditional techniques without control of temperature, relative humidity (RH) and airflow. A new technology (tunnel) for grape dehydration based on controlled air speed, temperature a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jalalian, Sahar1 (AUTHOR), Ebrahimzadeh, Asghar1 (AUTHOR) acebrahimzadeh@gmail.com, Zahedi, Seyed Morteza1 (AUTHOR), Becker, Silvia Jiménez2 (AUTHOR), Hayati, Faezeh1 (AUTHOR), Hassanpouraghdam, Mohammad Bagher1 (AUTHOR), Rasouli, Farzad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 9/28/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Kasnazany, Sidiq A. S.1 sdiq.sdiq@univsul.edu.iq
Publikováno v:
Mesopotamia Journal of Agriculture. Sep2024, Vol. 52 Issue 3, p87-105. 19p.
Autor:
I. Nicoletti, A. Bellincontro, A. De Rossi, F. De Sanctis, D. Tiberi, P.Pietromarchi, R. Botondi, D. Corradini, F. Mencarelli
Publikováno v:
Australian journal of grape and wine research 19 (2013): 358–368. doi:10.1111/ajgw.12042
info:cnr-pdr/source/autori:I. Nicoletti, A. Bellincontro, A. De Rossi, F. De Sanctis, D. Tiberi, P.Pietromarchi, R. Botondi, D. Corradini, F. Mencarelli/titolo:Postharvest dehydration of Nebbiolo grapes grown in altitude is affected by time of defoliation/doi:10.1111%2Fajgw.12042/rivista:Australian journal of grape and wine research/anno:2013/pagina_da:358/pagina_a:368/intervallo_pagine:358–368/volume:19
info:cnr-pdr/source/autori:I. Nicoletti, A. Bellincontro, A. De Rossi, F. De Sanctis, D. Tiberi, P.Pietromarchi, R. Botondi, D. Corradini, F. Mencarelli/titolo:Postharvest dehydration of Nebbiolo grapes grown in altitude is affected by time of defoliation/doi:10.1111%2Fajgw.12042/rivista:Australian journal of grape and wine research/anno:2013/pagina_da:358/pagina_a:368/intervallo_pagine:358–368/volume:19
Background and Aims: Sfursat is an Italian wine produced with partially dehydrated Nebbiolo grapes in the Valtellina region which is located at high altitude. The research aims to understand the influence of fruit exposure on the rate of water loss b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::d1fe739a45b4166fb0f0fe1cef46895a
https://publications.cnr.it/doc/277457
https://publications.cnr.it/doc/277457
Publikováno v:
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology. 75:202-208
SummaryApricots of two harvests (9–10° Brix and 13–14° Brix) were treated for 6 d at 15°C with 1%, 2% and 4% O2 (low oxygen = LO) and then kept for 7 d and 5 d (respectively for the first and the second harvest) in air at 15°C (shelf life = s