Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"R. Blanchett"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jin P. Szatkiewicz, Shaili C. Jha, Martin Styner, R Blanchett, Mihye Ahn, Rebecca C. Knickmeyer, John H. Gilmore, Hongtu Zhu, Fei Zou, James J. Crowley, J Zhang, Kai Xia
Publikováno v:
Cereb Cortex
A better understanding of genetic influences on early white matter development could significantly advance our understanding of neurological and psychiatric conditions characterized by altered integrity of axonal pathways. We conducted a genome-wide
Publikováno v:
Journal of food protection. 43(2)
Three series of experiments were carried out. Each experiment consisted of six or seven tests where four or five containers were fitted with thermocouples and five were fitted with biological indicator units (BIU). The sterilization value (F0) delive
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 45:217-220
The effect of fill weight on the F-value delivered to two different styles of green beans heated in a FMC Sterilmatic processing continuous cooker/cooler was evaluated biologically as a function of container fill weight. Four different fill weights o
Publikováno v:
Journal of Food Science. 45:940-945
Plastic rod biological indicator units (BIUs), filled with a suspension of Bacillus stearothermophilus spores and calibrated at 115.0, 121.1, and 127.0°C, were placed in 303 × 406 cans of corn and heated in a-Steritort at 115.6; 121.1, and 127.8°C
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.