Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"R. BORDIGNON"'
As geleias regulares contêm grandes quantidades de açúcar, o que ajuda a estender o tempo de vida útil, além de conferir, dentre outros atributos sensoriais, brilho e sabor ao produto. No entanto, com as crescentes preocupações com a saúde, o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4c6bb796a4c5c5c7b0005cc0a2b82a09
https://doi.org/10.53934/9786599539695-26
https://doi.org/10.53934/9786599539695-26
Publikováno v:
Tecnologia e Microbiologia Sob a Perspectiva da Segurança dos Alimentos-Volume 2 ISBN: 9786553600669
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::158ebf027608ed03a612e0d7fdf9af81
https://doi.org/10.37885/220207563
https://doi.org/10.37885/220207563
Autor:
Moacir Kripka, R. Bordignon
Publikováno v:
Computers & concrete. 9:327-340
The search for a design that meets both performance and safety, with minimal cost and lesser environmental impact was always the goal of structural engineers. In general, the design of conventional reinforced concrete structures is an iterative proce
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :351-368
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :393-408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.