Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"R. BEDANI"'
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 19, Iss 1, Pp 7-10 (2008)
Production of antimicrobial substance by E. faecium CRL 183 and L. helveticus ssp jugurti 416 was tested against pathogenic bacteria and microorganisms isolated from Wistar rat faeces, using a spot-on-the-lawn assay. Three pathogenic bacteria (Lister
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/204149215acf470fac8e693340b7d4bd
Autor:
R. BEDANI, D. P. MIGUEL, I. R. CHAVES, E. B. JUNG, P. F. OLIVEIRA, D. G. GUAGLIANONI, E. A. ROSSI
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 18, Iss 1, Pp 27-34 (2008)
Atualmente, a indústria de alimentos vem investindo de maneira crescente na classe dos alimentos funcionais. Dentre esses alimentos, a soja tem recebido destaque em virtude de seus vários efeitos benéficos à saúde. Existem poucos estudos que rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e7340ae85b4400e88e274c4242a2778
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 15, Iss 1, Pp 31-34 (2008)
The aim of this study was to develop a breakfast cereals with soy residue (okara). From a standard formulation, oat base, similar to the ones of the market, four other formulations were carried with different concentrations of soy residue (25%, 50%,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c77544dacbb4eb2aa98241f5afa14cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.