Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"R. Arieff Salleh"'
Autor:
Mohamed Ezzat Abd El-Hack, Yanty Noorzianna Abdul Manaf, Kazeem Dauda Adeyemi, Mohammad Nasir Uddin Ahamad, Faruk Ahmed, Md. Eaqub Ali, R. Arieff Salleh, A.K. Azad, Sharmin Quazi Bonny, Hal S. Cohen, Dimitra Dimitrellou, Nurrulhidayah Ahmad Fadzillah, Leo Bey Fen, Temple Grandin, Farizah Mohd Hairi, Abdulmumeen A. Hamid, Ademola Monsur Hammed, Ahasanul Haque, Mahmudul Hasan, Nurhazirah Hashim, Muritala Bale Issa, Mohammad Aizat Jamaludin, Mohd Rafie Johan, Panagiotis Kandylis, G. Kashif, Mohammad Mehedi Hasan Khan, Mohammed Nazrim Marikkar, A.M. Mohammad, J. Mohammad Aizat, Khadijah Nakyinsige, Nina Naquiah Ahmad Nizar, Nurul Izza Nordin, Amer Siddiq Amer Nordin, A. Nurul, Bangun Prajanto Nusantoro, Charalampos Proestos, Thiruchelvi Pulingam, Nur Diyana Abd Rahman, Mohd Anuar Ramli, Ahmad Hazri Abd Rashid, O. Rashidi, P. Rimon, Abdul Rohman, Farah Hanis binti Linda Ruslan Roos, Jeremy A. Rovinsky, A.H. Rukshana, Azad Behnan Sabow, F. Sahena, Chryssoula Salamoura, Md Saad Salwani, Awis Qurni Sazili, M.S. Siti Jamilah, Sharmin Sultana, Kamisah Supian, Ibrahim B. Syed, C. Tuhina, Theodoros Varzakas, Lavanya Malini Vythalingam, Farzana Yasmin, Mohd Izzat Naqib bin Md Yusof, I.S.M. Zaidul, Ismat Hazim Zainal, George Zakynthinos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e394862a64dcf6ddd0587b92547c3664
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.09990-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.09990-9
Autor:
M.S. Siti Jamilah, J. Mohammad Aizat, O. Rashidi, Abdul Rohman, R. Arieff Salleh, A.F. Nurrulhidayah
The existence of different religions around the world is not intended to create hostility, but to establish harmony and peace both here and hereafter. The food and drinks that we eat create our blood, give us energy, repair broken parts of our cells
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7077dd3317dcb2fc27511a5ffad714df
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.00003-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.00003-1
Autor:
M.Y. Farawahidah, Alfi Khatib, A.F. Nurrulhidayah, R. Arieff Salleh, M. Shuhaimi, Y. B. Che Man, I. Amin
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 18:372-379
Adulteration of butter with cheaper animal fats, such as lard, has become an issue in recent years. A simple and rapid analytical method of attenuated total reflectance in Fourier transform infrared spectroscopy was developed in order to determine th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.