Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"R., Akinoso"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Dec2022, Vol. 22 Issue 10, p21785-21806. 22p.
Publikováno v:
Food Research. 6:49-61
This study investigated the morphology of the granules, physicochemical and pasting properties of fifty-five starches of Dioscorea rotundata and Dioscorea alata varieties. The granules sizes and shapes, swelling power, solubility, water absorption ca
Autor:
J. O. Babalola, R. Akinoso
Food processing industries relies on energy to carry out the desired operations and to obtain high processing efficiencies in conversion processes that create new forms of foods. This work assessed the unit operations performed, pattern of energy con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5c7a10792d71cecfb0a8484de3bc4a05
https://doi.org/10.9734/bpi/cras/v12/10069d
https://doi.org/10.9734/bpi/cras/v12/10069d
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 18, Iss 2 (2014)
This work aimed at determining the changes in functional and pasting properties of trifoliate yam flour during storage. Freshly harvested trifoliate yam tubers were processed into flour and stored in sealed low density polyethylene polyester for four
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a7d244f2a4042fe996fb724592da27a
Autor:
O A Abiodun, R Akinoso
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 18, Iss 2 (2014)
This study evaluates the physico-chemical properties of serendipity berry. Physico-chemical properties of the serendipity berries were analyzed. The total number of berries in a bunch of fruit ranged from 45 to 98. This depends on the size of the bun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcf6ab38ba3b409bbcd691554699aa92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.