Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"R Yamoto"'
Autor:
H. Maeda, L Yonekura, Akemi Yasui, K Mizuta, Tomohiro Koiwa, M Miyamoto, F Takahashi, Eiichi Kotake, K Iwamaru, E Watanabe, Y Manabe, Yusuke Hiejima, R Yamoto, Takefumi Sonoda, H Ueda, Masahiro Asano, T Sugawara, M Morioka, M Kumagai
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 103:1073-1080
Background Lutein is gaining attention as a strong antioxidant contained in foods. It accumulates in the human blood and retina, and is considered to play an important role in the body, especially in the eyes. Objective A method to determine the lute
Autor:
K Iwamaru, K Mizuta, M Kitamura, T Kaneda, Yoshinori Aramaki, Hidekazu Ito, M Morioka, Sachiko Kakubari, M Miyamoto, H Namura, Thoru Mochizuki, Kenichi Sakaida, Masahiro Asano, Toshio Matsumoto, Akemi Yasui, R Yamoto
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 103:1619-1624
Background Lycopene has been the object of considerable research attention recently, and the effects of the intake of lycopene, or of tomato products, have been studied in various ways. In Japan, interest in the health-promoting function of food comp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kakubari S; Food and Agricultural Materials Inspection Center, 2-1 Shintoshin, Chuo-ku, Saitama 330-9731, Japan., Sakaida K; Food and Agricultural Materials Inspection Center, 2-1 Shintoshin, Chuo-ku, Saitama 330-9731, Japan., Asano M; Food and Agricultural Materials Inspection Center, 2-1 Shintoshin, Chuo-ku, Saitama 330-9731, Japan., Aramaki Y; Kagome Co., Ltd, 17 Nishitomiyama, Nasushiobara, Tochigi 329-2762, Japan., Ito H; Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan., Yasui A; Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan., Iwamaru K, Kaneda T, Kitamura M, Matsumoto T, Miyamoto M, Mizuta K, Mochizuki T, Morioka M, Namura H, Yamoto R
Publikováno v:
Journal of AOAC International [J AOAC Int] 2020 Nov 01; Vol. 103 (6), pp. 1619-1624.