Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"R Solana-Sansores"'
Autor:
R Solana-Sansores
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 27, Iss 3 (2001)
The spatial pattern of the fauna associated with floating objects in the eastern tropical Pacific (ETP) was analyzed. Different presence indexes for the groups of species caught incidentally in log sets were estimated, using information from the Inte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/105b46c7a24f4f2fb56f4eb1acc5d2d4
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 19, Iss 4 (1993)
Whole mackerel (Scomber japonicus), without head or spinal bone, were ensiled. In order to observe the preservative effect, two different acid mixtures were used: conventional sulfuric-acetic and phosphoric-citric. To establish the degree of hydrolys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86832a0f88db4a5c9f211af3b7334c68
Autor:
R Solana-Sansores, F Arreguín-Sánchez
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 19, Iss 2 (1993)
An analysis was made of the seasonal changes of abundance of the brown shrimp (Penaeus azfecus) population in the northwestern Gulf of Mexico, related to environmental parameters such as rainfall and fishing effort. Using monthly age-class abundance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b907fc87ff1e4a87915f2cb0610b5ea8
Autor:
R Solana-Sansores, F Arreguín-Sánchez
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 17, Iss 1 (1991)
The purpuse of this paper is to propose an optimum sampling design using probabilistic techniques to obtain estimators of the average weight of fishes, total number, proportion and number of individuals per length class, and the respective variances.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe98d06c44ac4b748eadaf802ae4f1ad
Publikováno v:
CICIMAR Oceánides. :17-27
Se presentan los resultados de la evaluacion de la abundancia de camaron cafe ( Farfantepeneaus aztecus ) en las costas de Tamaulipas durante el verano de 2002. Se realizaron cuatro cruceros de pesca exploratoria en las costas de Tamaulipas en agosto
Publikováno v:
Ciencias Marinas. 19:415-433
Whole mackerel (Scomber japonicus), without head or spinal bone, were ensiled. In order to observe the preservative effect, two different acid mixtures were used: conventional sulfuric-acetic and phosphoric-citric. To establish the degree of hydrolys
Publikováno v:
Ciencias Marinas. 16:43-60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.