Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"R Rodriguez-Sanchez"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261- (2021)
ABSTRACT: The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f099bd6ef000425689b19e972c1408e0
Publikováno v:
European Urology Open Science, Vol 21, Iss , Pp S147- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e044b57e42a7407a8447ed6bbf739359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R Rodriguez-Sanchez, Francesc Guardiola, R. Sala, C Garcés-Narro, Ana C Barroeta, Alba Tres, Josep Gasa
Publikováno v:
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Este artículo se encuentra disponible en la siguiente URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579119480139?via%3Dihub#! The aim of the present study is to assess the effect of the dietary free fatty acid (FFA) content and dietary
Autor:
C. Carvajal Ortiz, Justo L. Gonzalez-Olmedo, R. Becquer Rabelo, B. Valle Yanes, R. Rodriguez Sanchez, M. T. Gonzalez Garcia
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :99-104
Fruits of pineapple (Ananas comosus var. comosus) are in great commercial demand and among the most promising cultivars is 'MD-2', which has attracted consumers in recent years. As new cultivars become available, micropropagation techniques can speed
Publikováno v:
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
The aim of the present study is to evaluate the effect of the dietary fat saturation degree and age on the lipid class (TAG, DAG, MAG, and FFA) composition and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract (GIT) and excreta in broiler chi
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Poultry Science
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261-(2021)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Universidad de Barcelona
Poultry Science
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261-(2021)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Este artículo se encuentra disponible en la siguiente URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579121002959?via%3Dihub The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb0738febc0ebac737621a15666ae01d
http://hdl.handle.net/2445/179916
http://hdl.handle.net/2445/179916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.