Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"R Portillo-Salgado"'
Autor:
R Portillo-Salgado, JG Herrera-Haro, J Bautista-Ortega, AJ Chay-Canul, JE Ramírez-Bribiesca, ME Ortega-Cerrilla
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 24, Iss 4 (2022)
ABSTRACT This study was conducted to develop predictive equations for carcass characteristics and primal cut weights of native Mexican guajolotes using body measurements (BM). For this study, a total of 36 male guajolotes (Meleagris gallopavogallopav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83975ba3e5d94eedb2f43ec79df5374f
Autor:
R Portillo-Salgado, FA Cigarroa-Vázquez, B Ruiz-Sesma, P Mendoza-Nazar, A Hernández-Marín, W Esponda-Hernández, J Bautista-Ortega
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 3 (2021)
ABSTRACT The study was done to predict egg weight from the external traits of the Guinea fowl egg using the statistical methods of multiple linear regression (MLR) and regression tree analysis (RTA). A total of 110 eggs from a flock of 23-week-old Gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/960143b50d6342df8b7b75a2d9064de7
Autor:
R. Portillo-Salgado, J. G. Herrera-Haro, J. Bautista-Ortega, J. E. Ramírez-Bribiesca, C. Flota-Bañuelos, A. J. Chay-Canul, F. A. Cigarroa-Vázquez
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 66, Pp 341-355 (2023)
The aim of the study was to compare carcass composition and physicochemical and sensory attributes of breast and leg meat from native Mexican guajolote (Meleagris g. gallopavo) as influenced by sex. For this, slaughter weight and carcass characterist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ca9fc0d61dc43eaaf34967d1d7933ab
Autor:
R. Portillo-Salgado, J.G. Herrera Haro, J. Bautista-Ortega, A.J. Chay-Canul, F.A. Cigarroa Vázquez
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 78:467-482
Autor:
R. Salazar-Cuytun, R. Portillo-Salgado, R.A. García-Herrera, E. Camacho-Pérez, C.V. Zaragoza-Vera, A.L.C. Gurgel, G.A. Muñoz-Osorio, A.J. Chay-Canul
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 74, Issue: 3, Pages: 483-489, Published: 10 JUN 2022
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.74 n.3 2022
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.74 n.3 2022
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Due to the conditions in which traditional sheep production systems operate, the evaluation of animal growth from live weight (LW) is limited by the high cost of the livestock scale as well as the sophisticated maintenance required. In this scenario,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bf7df77668749b1b6f16c0a20f521ae3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352022000300483&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352022000300483&lng=en&tlng=en
Autor:
Cristell G. Valencia-Garcia, T.A. Arbez-Abnal, R. Portillo-Salgado, R.A. Garcia-Herrera, F.A. Cigarroa-Vazquez, J. Herrera-Camacho, E. Vargas-Bello-Perez, Alfonso Juventino Chay Canul
Publikováno v:
Tropical and Subtropical Agroecosystems. 25
Background. Carcass yield varies depending on the relative proportions of muscle, fat and bone, therefore, the possibility of predicting its value would produce valuable information that will promote the viability and sustainability of rabbit meat pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.