Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"R Oprean"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Endocrinol (Buchar)
BACKGROUND: Primary hyperparathyroidism is the third most common endocrine disorder, diagnosed by elevated parathyroid hormone (PTH) in hypercalcaemia. Several biochemical factors have been described to suggest severity of disease and may be correlat
Publikováno v:
British Journal of Surgery. 108
Aim Primary hyperparathyroidism (PHPT) is a common endocrine disorder, with an estimated incidence of 1/500 women and 1/2000 men older than 40 years. Several factors influence the positivity of preoperative scans including serum calcium, PTH and vita
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Endocrinol (Buchar)
Context Pheochromocytomas and paragangliomas (PCC/PGLs) are diagnosed variously with increasing incidence and changing clinical and pathology pattern. Objective The aim was to further characterize PCC/PGLs in a stable population. Methods A retrospect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Oprean, Marius Niculaua, Camelia Elena Luchian, Lucia Cintia Colibaba, E.C. Scutaraşu, N. Katalin, Valeriu V. Cotea
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02032 (2019)
Most biochemical reactions involved in the wine-making process are catalyzed by enzymes. The use of enzymes of exogenous origin in wine production is due to the numerous technological and economical advantages demonstrated over time in the winemaking