Zobrazeno 1 - 10
of 367
pro vyhledávání: '"R Malaka"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 8, Iss 1, Pp 28-33 (2021)
Background: Sodium caseinate is a rich source of protein and minerals originating from animals. Numerous food and non-food products are made from sodium caseinate. The present study investigated the chemical components (moisture, crude protein, ash,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2be842b4b39f4b01a71cd196a9327da0
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 43, Iss 4, Pp 445-452 (2018)
The study was conducted to determine the effect of Lactobacillus sp. in intestinal histology, total amount of Escherichia coli in broiler chicken excreta and broiler performance. Research has been conducted using a completely randomized design with 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fc787adbc1c43d8929c852f70fcbb56
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 42, Iss 2 (2019)
Kefir is a fermented milk product. The kefir grain starter consists of lactic acid bacteria and yeast that produce lactic acid and alcohol. The quality of kefir is strongly influenced by the type of milk used, the amount of kefir grain, kefir grain m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81fbd87d31874b94812abfb92d2bf0e0
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 42, Iss 1 (2019)
This study aimed to measure the effect of L-Arginine supplementation in the ration of laying duck and in-ovo injection of L-Arginine during egg incubation on breast muscle dimensions and carcass percentage of local duck. A total of 500 fertile eggs w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/269857ae7e5d4cb493cd5fcd58afeb12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Biological Sciences Research.
Publikováno v:
Advances in Biological Sciences Research.