Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"R Jeya, Shakila"'
Autor:
G. Jeyasekaran, R. Jeya Shakila
Publikováno v:
Advances in Fish Processing Technologies ISBN: 9781003300595
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e61793dc23913abb58cbcf8f6da6d4a6
https://doi.org/10.1201/9781003300595-24
https://doi.org/10.1201/9781003300595-24
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 96:723-731
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vikas Kumar, R. Jeya Shakila, A.U. Muzaddadi, G. Jeyasekaran, D. Sukumar, P. Padmavathy, Yogesh Kumar
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research.
Background: Hypertension is one of the cardiovascular disease that kills people silently across the globe. It can be controlled, in one of the way, by ACE inhibitory peptide extracted from aquatic resources. Methods: Rohu (Labeo rohita) fish wastes w
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:1004-1011
Autor:
R. Jeya Shakila, G. Jeyasekaran
Publikováno v:
Quality Assurance of Aquatic Foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0733322641a68ff786b40627e0738272
https://doi.org/10.1201/9781003107170-4
https://doi.org/10.1201/9781003107170-4
Autor:
R. Jeya Shakila, G. Jeyasekaran
Publikováno v:
Quality Assurance of Aquatic Foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c91aeb70737dbc23dc27ea5922b0a4ae
https://doi.org/10.1201/9781003107170-8
https://doi.org/10.1201/9781003107170-8
Autor:
G. Jeyasekaran, R. Jeya Shakila
Publikováno v:
Quality Assurance of Aquatic Foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7511bf170dc7243248b49a95adf9f0f0
https://doi.org/10.1201/9781003107170-3
https://doi.org/10.1201/9781003107170-3